Sommarhagen på Kristiandstadgatan 31


Brf Sommarhagen på Kristiandstadgatan 31 i Malmö har fått levererat åtta spritt nya balkonger och två stora indragna tak och terrass balkonger mot föreningens öppna och ljusa innegård.

Projektet var Altan.dk´s pionjärprojekt i Malmö. Det var således flertalet saker som vi skulle lära oss av och få tillstånd med även om vi byggt tusentals balkonger sedan 1994. Det tog lite längre tid än i det normala; men bostadsrättsföreningen var väldigt förstående och inspirerade och äventyret slutade lyckligt.

Lägenhetsinnehavarna hade nu fått sina efterlängtade balkonger och vi våran första referens i Sydsverige.

Projektet väcktes till liv genom ett samarbete mellan våran Svenska A-Konsulent Emil Ahlgren och Bostadsrättsföreningen, som var i full gång med att inhämta priser från balkongbyggare och olika byggmästare.

Valet föll på Altan.dk eftersom vi kunde erbjuda hela paketet med rådgivning, myndighetsdialog, ingenjörsberäkningar, vvs , byggnadsarbeten därmed komplett leverans och montage av både frihängande balkonger till tak och terrass balkonger från sått frö till slutprodukt vilket innebär isättning av dörrar, vvs arbeten och återställning av ingrepp i fasaden.