Filtrering: ALLA
  • Filtrering:
  • VISA ALLA
  • Hissar
  • Balkonger
Filtrér
Hur värderar en mäklare en balkong?

Att en balkong höjer livskvaliteten i lägenheten och ger härliga extra kvadratmeter vet dom flesta. Men hur ser den ekonomiska sidan av det ut? Vi har frågat en mäklare i Göteborg om saken, Linda Bundsen från mäklarfirman Erik Olsson. Linda har många års erfarenhet av att sälja bostäder i Göteborg med exklusiva stadsdelen Lorensberg som sin hemmabana.

Svenskarnas sommartrender – balkongens topp 10

Parasoll, blommor och fågelskrämmor. Vad behövs egentligen på balkongen under en “hemester”? Här är listan över årets 10 mest populära Googlesökningar. 

Balkong_Altan.dk
Så utnyttjar du balkongen till max

Sommaren är här och äntligen har det blivit dags att få njuta av mysiga stunder på balkongen. Det kan däremot vara en utmaning att på bästa sätt utnyttja balkongens begränsade utrymme och göra plats för allt det du drömmer om. För att du ska kunna möta sommaren på just din drömbalkong har vi skapat guiden: Fem steg till en härlig balkong.

Guide: Så underhåller du träet på din balkong

Oavsett om du är helt ny eller rutinerad balkongägare, behöver du se till att underhålla träet på din balkong. Eftersom trä är ett levande material, kan man inte förutsäga exakt hur det kommer att bete sig, men med underhåll och oljebehandling ger du träet de bästa förutsättningarna för en lång livslängd.

Balkong_Altan.dk
Altandk.se fortsätter att arbeta med respekt för kunder och rekommendationer

I Altandk.se följer vi utvecklingen kring Corona uppmärksamt. Vi är mycket noga med att ständigt anpassa våra processer så att vi följer alla rekommendationer för att undvika spridning av smittan. Samtidigt är det viktigt att vi betonar att vi "fortfarande är här". Vi håller möten och monterar balkonger och hissar - läs mer om hur vi gör nedan.

Topplista: Här är det mest populära sökorden på Hemnet

Vad törstar de som letar bostad efter allra mest? Vi ger svaret nedan och vi är ganska glada över resultatet.

Och vinnaren är...

Stålbalkonger

Önskar du dig en klassisk, stilren balkong? Då är vår S-serie rätt val för dig. Denna balkong är den mest använda och på vissa platser kräver dessutom myndigheterna att balkongerna ska vara tillverkade av stål.

VIS FLERE ARTIKLER +
Vill du veta mer?

Kontakta oss om att starta en bra hiss- eller balkongprocess i din förening

070 88 10 112
TILLBEHÖR FÖR DITT BALKONGLIV

Pricken över i:et

Bord, stolar, ljusslingor, mattor, fällar och mycket mer. På altan-liv.dk hittar du allt du behöver för att inreda din balkong

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy

Kontakta oss