Filtrering: ALLA
  • Filtrering:
  • VISA ALLA
  • Hissar
  • Altaner
Filtrér
Stålbalkonger

Önskar du dig en klassisk, stilren balkong? Då är vår S-serie rätt val för dig. Denna balkong är den mest använda och på vissa platser kräver dessutom myndigheterna att balkongerna ska vara tillverkade av stål.

Specialdesignade balkonger

Har du turen att bo i en fastighet med en vackert utsmyckad fasad eller en fasad som ställer särskilda krav? Då kanske även myndigheterna vill tycka till när du ska bygga ut med en ny balkong.

Aluminiumbalkonger

Om du letar du efter en designlösning med ett mer industriellt utseende än stål, är aluminium rätt val. A-serien är också en mer kostnadseffektiv lösning. Serien har prisvärda balkonger jämfört med de i stål och de mer skräddarsydda lösningarna.

Altan.dk søger byggeledere til elevatorafdeling

Vi har fuld fart på i elevatorafdelingen hos Altan.dk. Der er masser af projekter som ligger og venter på os og vi mangler derfor et par nye coaches/byggeledere. Nærmere bestemt mangler vi 2 bygningscoaches og 1 elevator coach.

Altan.dk rekryterar toppnamn för att sätta fart på hissverksamhet

Danmarks största balkongföretag Altan.dk ser stor potential för att utöka sin hissverksamhet och rekryterar därför topprofil för att expandera företaget.

Altan.dk och altan-liv.dk delar utställningslokaler i Köpenhamn och Århus

Det finns få personer som köper en balkong utan att ha en åsikt om hur den ska inredas. Det råder inga tvivel om att den här tendensen är influerad av vår inomhusmöblering, där inredningen också har blivit mer och mer personlig de senaste åren. Detta ser vi nu flytta ut på balkongen. Vi ser fler och fler erbjudanden för balkongägare och ett av dessa erbjudanden heter altan-liv.dk.

Altan.dk markerar hissatsning med ny visuell identitet

Idag lanserar Danmarks största balkongverksamhet en ny visuell identitet. Den nya identiteten har utvecklats efter fusionen mellan Altan.dk och hissföretaget Alevator.dk. Den nya identiteten skapades i nära samarbete med designföretaget e-Types, som också står bakom Vipp och Bang Olufsens varumärkesidentiteter.

Vad kostar en hiss från Altan.dk? Läs mer om priset på hissar här

När boende i en fastighet ska överväga om en hiss är rätt val, är priset för hela projektet en viktig faktor. Men det är inte så lätt att ge ett tydligt svar på vad en hiss i en uppgång kostar.

VIS FLERE ARTIKLER +
Vill du veta mer?

Kontakta oss om att starta en bra hiss- eller balkongprocess i din förening

Tlf. +45 70 70 20 18
TILLBEHÖR FÖR DITT BALKONGLIV

Pricken över i:et

Bord, stolar, ljusslingor, mattor, fällar och mycket mer. På altan-liv.dk hittar du allt du behöver för att inreda din balkong

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy