Filtrering: ALLA
  • Filtrering:
  • VISA ALLA
  • Hissar
  • Altaner
Filtrér
Balkong_Altan.dk
Altan.dk fortsätter att arbeta med respekt för kunder och rekommendationer

I Altan.dk följer vi utvecklingen kring Corona uppmärksamt. Vi är mycket noga med att ständigt anpassa våra processer så att vi följer alla rekommendationer för att undvika spridning av smittan. Samtidigt är det viktigt att vi betonar att vi "fortfarande är här". Vi håller möten och monterar balkonger och hissar - läs mer om hur vi gör nedan.

Topplista: Här är det mest populära sökorden på Hemnet

Vad törstar de som letar bostad efter allra mest? Vi ger svaret nedan och vi är ganska glada över resultatet.

Och vinnaren är...

Stålbalkonger

Önskar du dig en klassisk, stilren balkong? Då är vår S-serie rätt val för dig. Denna balkong är den mest använda och på vissa platser kräver dessutom myndigheterna att balkongerna ska vara tillverkade av stål.

Specialdesignade balkonger

Har du turen att bo i en fastighet med en vackert utsmyckad fasad eller en fasad som ställer särskilda krav? Då kanske även myndigheterna vill tycka till när du ska bygga ut med en ny balkong.

Aluminiumbalkonger

Om du letar du efter en designlösning med ett mer industriellt utseende än stål, är aluminium rätt val. A-serien är också en mer kostnadseffektiv lösning. Serien har prisvärda balkonger jämfört med de i stål och de mer skräddarsydda lösningarna.

Altan.dk søger byggeledere til elevatorafdeling

Vi har fuld fart på i elevatorafdelingen hos Altan.dk. Der er masser af projekter som ligger og venter på os og vi mangler derfor et par nye coaches/byggeledere. Nærmere bestemt mangler vi 2 bygningscoaches og 1 elevator coach.

Altan.dk rekryterar toppnamn för att sätta fart på hissverksamhet

Danmarks största balkongföretag Altan.dk ser stor potential för att utöka sin hissverksamhet och rekryterar därför topprofil för att expandera företaget.

VIS FLERE ARTIKLER +
Vill du veta mer?

Kontakta oss om att starta en bra hiss- eller balkongprocess i din förening

070 88 10 112
TILLBEHÖR FÖR DITT BALKONGLIV

Pricken över i:et

Bord, stolar, ljusslingor, mattor, fällar och mycket mer. På altan-liv.dk hittar du allt du behöver för att inreda din balkong

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy