Hittills (24/3) har Sverige undvikit så kallad ”lock down” men restriktionerna har gradvis reviderats uppåt. Privata företag fortsätter dock att uppmuntras att fortsätta arbeta och därmed hålla hjulen igång i Sverige – och det har vi för avsikt att fortsätta gör, så länge som möjligt.

Det innebär att vi håller fast vid något som liknar en normal vardag i Altandk.se så långt det är möjligt; vi bokar nya möten, vi inspekterar fastigheter, vi har nära kontakt med olika kommuners handläggare (som gör ett bra jobb från sina hemarbetsplattformar), vi håller våra leverantörer igång – vilka oftast är svenska eller danska och vi monterar och installerar balkonger och hissar.

Med andra ord utför vi alla de uppgifter som vi brukar göra, om än på ett anpassat sätt, så att vi följer alla riktlinjer och lite mer.

Försäljning 

Vi tar hänsyn till och följer myndigheternas rekommendationer och träffas på dina villkor. Med andra ord är vi öppna för att hålla nya möten på ett annat sätt än normalt. Till exempel via FaceTime, där du ringer oss medan du står framför din fastighet och vi kan diskutera möjligheterna baserat på vad vi kan se via mobilen. På samma sätt erbjuder vi också att hålla en offertgenomgång eller annan information där fler personer måste delta i mötet, via konferenssamtal eller via Skype. Med andra ord är vi redo att anpassa oss efter era önskemål.

Många vill också fortsätta att genomföra planerade fysiska möten, och det är naturligtvis också möjligt – fortfarande med respekt för myndigheternas riktlinjer för hygien och avstånd. Dessutom har våra säljare tagit initiativ till att skapa ett informationsmeddelande, som skickas till dem de möter. Du kan se ett exempel från e-postmeddelandet och de försiktighetsåtgärder de vidtar:

  1. Jag spritar mina händer innan mötet.
  2. Du/jag är ärliga om det vi vet om våra egna hälsotillstånd (t.ex. karantän vid mild till svår sjukdom hos Covid-19).
  3. Mötet hålls på innergården/gatan, där balkongerna ska installeras och INTE inne i lägenheterna.
  4. Vi nöjer oss med ett ”hej” till varandra (Ingen hand touch).
  5. Vi håller ett lämpligt avstånd från varandra (minst 2 meter)
  6. Nysningar eller hosta sker i armveck eller bort från varandra.
  7. Ingen beröring av min utrustning (iPad, tumstock, lasermätare) under besöket.
  8. Vi säger farväl verbalt.
  9. Jag spritar mina händer igen efter mötet.

 

Mötesbokning

Under de senaste dagarna har vi sett en massiv ökning av besök på vår hemsida, och vi förväntar oss intensiv aktivitet och många mötesbokningar när vi är tillbaka till det “normala”. Vår tydliga rekommendation är därför att göra de första åtgärderna till ett balkong- eller hissprojekt idag, snarare än att vänta några veckor eller månader på att saker och ting ska normaliseras. Då kommer vi att vara i mitten av högsäsong för det första besöket, vilket kommer innebära att vi tappar mycket onödig tid på att vänta på vår tur hos kommunen.

Så här fungerar hela balkongprocessen hos oss från det första mötet till att din färdiga balkong är klar att användas

Boka ett möte idag

Vill du veta mer om våra rutiner eller boka (virtuellt) möte med oss?

Johan Nilsson
Johan Nilsson

Avdelningschef Sverige

+46 708 81 01 12
jn@altandk.se

Emil Ahlgren

Försäljning

070 56 05 480
ea@altandk.se

Vi arbetar hemifrån, med avstånd och utomhus

Förutom våra säljare, som enkelt kan arbeta hemifrån, ser vi till att hålla så många hemma som möjligt så att vi inte riskerar att någon av våra funktioner stängs. samlade varje dag

Som nämnts har vi daglig kontakt med handläggare  från olika kommuner, och det finns många projekt som väntar på bygglov.

Pågående balkong- och hissprojekt kommer också att genomföras som planerat. Även här tar vi risken på största allvar och har därmed tagit fram tydliga riktlinjer för våra montörer att använda i “mötet” med våra kunder. Lyckligtvis kan den stora majoriteten av arbetet göras från utsidan, men det är oundvikligt att på balkongprojekt inte behöva komma in i lägenheterna också. Vi har därför förberett ett brev som skickas till alla våra kunder som beskriver hur vi hanterar risken för infektion och hur vi förväntar oss att våra kunder ska bete sig.

Kontakta oss. Vi är redo

Om du har några frågor om något av ovanstående, skulle vi hellre prata om det. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur du bäst kommer igång med ett balkong- eller hissprojekt.

Balkong process

På Altandk.se har vi installerat mer än 40.000 balkonger under mer än 20 år. Vår process är därför extremt väl testad och du kan läsa mer om den här

5 steg till en ny hiss

Som några av de första i Skandinavien började Altandk.se byta ut kökstrappor i befintliga fastigheter med hissar. Utöver detta alternativ erbjuder vi också etablering av en hiss i huvudtrappan eller i ett torn på utsidan av fastigheten. Läs mer om vad vi måste gå igenom om du vill ha en lift från Altandk.se

Kontakta oss idag

Kontakta oss idag om du vill komma igång med en balkong- eller hissprojekt

Johan Nilsson
Johan Nilsson

Avdelningschef Sverige

+46 708 81 01 12
jn@altandk.se

Emil Ahlgren

Försäljning

070 56 05 480
ea@altandk.se

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy

Kontakta oss