“Alla balkonger du kan sitta på som minst två personer är en bra investering i Köpenhamn,” säger han. Omedelbart tror han att balkongen har tillfört lägenheten ett ökat värde på cirka en halv miljon kronor … “

Om balkonger som investering

I en artikel från 2015 i magasinet Penge & Privateökonomi, går journalisten Marie Varming på djupet med en konkret balkonginvestering. Marie talar med den glada ägaren, liksom med fastighetsmäklaren Nicolai Maar, som bland annat berättar att en balkong är en god investering för nästan alla lägenhetsägare.

Vi är väldigt glada över att Gitte Rigmor Mengel och alla våra kunder njuter av våra balkonger, och vi är naturligtvis väldigt nöjda över att de ger ekonomisk avkastning.

Hur prissätter en mäklare i Göteborg värdet av en balkong? Det kan du läsa om här.

Träffa våra experter

Det kommer alltid att finnas en Altan.dk-balkong för exakt din fastighet. Att få balkong från Altan.dk är som att få en ny skräddarsydd möbel - direktanpassad till fastigheten. Samtidigt är våra balkonger ofta en investering i ökad livskvalitet när du bygger ut ditt hem.

Gabriella Enocsson
Gabriella Enocsson

Distriktsansvarig Säljare Väst

+46 31 99 40 50
ge@altandk.se

Pär Vilen
Pär Vilen

Projektledare

+46 31 99 40 51
pv@altandk.se

Johan Nilsson
Johan Nilsson

Avdelningschef Sverige

+46 708 81 01 12
jn@altandk.se

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy

Kontakta oss