Läs mer om vägen till drömbalkongen

Drömmen om balkonger börjar ofta med en eller flera boende i ett flervåningshus. Därefter är det många frågor som snabbt hopar sig: Hur gör vi? Kan vi få tillstånd för balkonger? Ska vi ringa till kommunen? Kan det göras alls? Och vad kostar det?

ALTAN.DK BALKONGCOACH

Vad är en balkongcoach?

Läs mer om vad det innebär när vi på Altan.dk pratar om vår balkongcoach och varför de är så viktiga i arbetet att genomföra de bästa balkongprojekten

Vill du veta mer om balkongmarknaden?

Vi försöker i så hög utsträckning som möjligt skriva aktuella och intressanta artiklar om balkongmarknaden och om Altan.dk när det finns något som vi tycker kan vara intressant för vår omvärld. Här ser du ett urval av dessa artiklar. Klicka och läs mer.

INSPIRATION TILL DITT BALKONGLIV?

Läs om vårt samarbete med altan-liv.dk

En sak är att äntligen att få sin drömbalkong, men något helt annat är inredningen av den. På altan-liv.dk hittar du allt du skulle kunna tänka dig till din balkong.

Vill du veta mer?

Överväger ni att skaffa balkonger i hyres- eller bostadsrättsföreningen? Altan.dk kommer ut till er och möter er där ni bor.

Niels Urban

Försäljningschef

+45 41 37 18 22
nu@altan.dk

Asbjørn Jensen

Altan konsulent (øst)

+45 22 28 30 38
aj@altan.dk

Morten Rasmussen

Altan konsulent (vest)

+45 40 49 46 95
mr@altan.dk

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy