Läs mer om vägen till drömbalkongen

Drömmen om balkonger börjar ofta med en eller flera boende i ett flervåningshus. Därefter är det många frågor som snabbt hopar sig: Hur gör vi? Kan vi få tillstånd för balkonger? Ska vi ringa till kommunen? Kan det göras över huvud taget? Och vad kostar det?

Balkonger för alla smaker

Hos Altandk.se har vi specialiserat oss på att skapa balkonger för alla behov. Om utrymmet är trångt gör vi små balkonger. Det kan till exempel vara en fransk balkong som i princip är en balkongdörr med ett räcke framför och som därför kan monteras på de flesta byggnader. Är platsen inte begränsad kan du istället välja en större fasadbalkong som du exempelvis kan inreda med möbler och växter.

Vi tar hand om din balkong

Oavsett om du letar efter stora eller små balkonger kan vi hos Altandk.se hjälpa dig med rätt lösning. På Altandk.se tar vi hand om processen från början till slut. Vi gör allt ansökningsarbete hos kommunen, vi tillhandahåller rätt tekniska beräkningar och självklart producerar vi även din balkong och monterar den med hjälp av våra egna montörer. Hos Altandk.se är vi experter på balkonger och vill gärna använda den kunskapen för ditt nästa balkongprojekt.

Tveka inte att kontakta oss för att höra mer om dina alternativ för en ny balkong.

På Altan.dk hanterar vi hela balkongprocessen, från första inspektion tills att balkongen är redo att användas för mysiga stunder och gröna växter. Klicka på videon ovan och se mer

ALTAN.DK BALKONGCOACH

Vad är en balkongcoach?

Läs mer om vad det innebär när vi på Altan.dk pratar om vår balkongcoach och varför de är så viktiga i arbetet med att genomföra de bästa balkongprojekten

Frank från Altandk.se

Vill du veta mer om balkongmarknaden?

Vi försöker i så hög utsträckning som möjligt att skriva aktuella och intressanta artiklar om balkongmarknaden och om Altan.dk när det finns något som vi tycker kan vara intressant för vår omvärld. Här ser du ett urval av dessa artiklar. Klicka och läs mer.

INSPIRATION TILL DITT BALKONGLIV?

Läs om vårt samarbete med altan-liv.dk

Det är en sak att äntligen få sin drömbalkong, men att inreda den är en helt annan. På altan-liv.dk hittar du förutom mängder av inspiration, allt du kan tänkas behöva till din balkong.

Vill du veta mer?

Överväger ni att skaffa balkonger i hyres- eller bostadsrättsföreningen? Altan.dk kommer ut till er och möter er där ni bor.

Johan Nilsson
Johan Nilsson

Avdelingschef Sverige

+46 470 70 72 72
jn@altandk.se

Gabriella Enocsson
Gabriella Enocsson

Distriktsansvarig Säljare Väst

+46 31 99 40 50
ge@altandk.se

Pär Vilen
Pär Vilen

Projektledare

+46 31 99 40 51
pv@altandk.se

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy

Kontakta oss