Läs mer om vägen till drömbalkongen

Drömmen om en balkong börjar ofta med en idé från en eller flera engagerade personer i en bostadsrättsförening. Därefter är det många frågor som snabbt dyker upp: Hur gör vi? Kan vi få tillstånd för balkonger? Ska vi ringa till Stadsbyggnadskontoret? Är det möjligt att sätta upp balkonger på en äldre fastighet? Och vad kostar det?

Balkonger för alla smaker

Vi på Altan har specialiserat oss på att bygga balkonger för alla behov. Om utrymmet är knappt erbjuder vi mindre utrymmeskrävande balkonger. Det kan till exempel vara en fransk balkong som i princip är en balkongdörr med ett räcke framför, och som därför kan monteras på de flesta byggnader. Är platsen inte begränsad kan du istället välja en större fasadbalkong som du sedan kan inreda med sittplats och gröna växter.

Vi tar hand om hela processen

Oavsett om du letar efter stora eller små balkonger kan vi på Altan hjälpa dig att hitta rätt lösning. På Altan tar vi hand om hela processen från början till slut. Vi hanterar bygglovsansökan, tillhandahåller de rätta tekniska beräkningarna och självklart producerar vi även din balkong och monterar den med hjälp av våra egna montörer. Hos Altan finns experter på balkonger – och vi ser fram emot att använda den kunskapen i ditt nästa balkongprojekt.

Tveka inte att kontakta oss för att höra mer om vilka alternativ som finns för er när det gäller en ny balkong.

På Altan hanterar vi hela balkongprocessen, från ett första besök tills dess att balkongen är redo att användas. Klicka på videon ovan så berättar vi mer om hur det går till.

VÅRA BALKONGCOACHER

Vad gör en balkongcoach?

Läs mer om vad rollen innebär – och varför balkongcoacherna är så viktiga för att genomföra de bästa balkongprojekten.

Frank från Altandk.se

Vill du veta mer om balkongmarknaden?

Vi vill dela med oss av aktuella och intressanta artiklar om balkongmarknaden och ämnen som rör vårt erbjudande, när det finns något som kan vara intressant för vår omvärld. Här ser du ett urval av dessa artiklar. Klicka och läs mer.

INSPIRATION TILL DITT NYA SKÖNA BALKONGLIV

Läs om vårt samarbete med altanliv.dk

Det är härligt att äntligen få sin drömbalkong, och att inreda den rätt ger en dimension extra till det sköna utelivet. På altanliv.dk hittar du, förutom mängder av inspiration, allt du kan tänkas behöva till din nya balkong.

Vill du veta mer?

Överväger ni att skaffa balkonger i hyres- eller bostadsrättsföreningen? Altan kommer gärna och besöker er på plats för att berätta mer om hur vi kan hjälpa till.

Johan Nilsson
Johan Nilsson

Avdelningschef Sverige

+46 708 81 01 12
jn@altandk.se

Gabriella Enocsson
Gabriella Enocsson

Distriktsansvarig Säljare Väst

+46 31 99 40 50
ge@altandk.se

Pär Vilen
Pär Vilen

Projektledare

+46 31 99 40 51
pv@altandk.se

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy

Kontakta oss