Låt oss träffas för att prata mer om möjligheterna till balkong i bostadsrättsföreningen

Vanligen kommer en av våra försäljare som är experter på installation av balkonger till er adress. På mötet går vi igenom era önskemål angående storlek på balkongerna, materialval, placering, etcetera. Vi känner till de allra flesta flervåningsfastigheter, och vi kan kommunens regler och krav för balkongmontering. Det innebär att vi vid ett första mötet i fastigheten relativt snabbt kan se vilka möjligheter och begränsningar som finns för projektet, vilket blir grunden för offerten.

Vi granskar er offert tillsammans

Med AltanDK får du en personlig genomgång av offerten på er balkongprocess. Att förstå offerten är centralt och det är viktigt för oss att vi talar samma språk. Därför är våra offerter utformade så tydliga som möjligt. Det är viktigt för oss att vi tillsammans granskar alla aspekter av offerten så att du och din bostadsförening känner er väl förberedda och redo att fatta beslut.

Vi kan gå igenom offerten hemma på din adress eller om du vill kan du besöka vårt showroom och tillhörande café, Café Altanen, som är beläget på Gl. Kongevej i Köpenhamn eller på M.P. Bruuns Gade i Århus. Här går vi genom erbjudandet i lugna och ro och självklart bjuder vi på kaffet.

Det är viktigt för oss att du får veta exakt vad som ingår i vår offert och vad som tillkommer. Det är vanligt att be flera aktörer om offert, men det avgörande är att jämföra offerterna på samma grunder.

Våra talangfulla balkongkonsulter ritar och berättar - ofta så livligt att du kan föreställa dig hur balkongen kommer att se ut innan den sitter där.

Boendemöte om balkonger i bostadsrättsföreningen

Om det i bostadsrättsföreningen finns behov att granska hissprojektet och själva offerten deltar vi gärna i ett boendemöte eller en extra bolagsstämma. Det är viktigt för oss att alla lägenhetsinnehavare har god förståelse och känsla för det kommande hissprojektet i bostadsrättsföreningen.

Vid ett boendemöte får hela föreningen möjlighet att ställa alla frågor till vår hisskonsult. Om möjligt kan vi gå igenom projektet på en stor skärm. Här kommer du också att kunna se 3D-bilder av hur de kommande balkongerna kommer att se ut på den nuvarande fasaden.

Vi går igenom och svarar på frågor tills ni är nöjda.

Vill du veta mer?

Läs mer om de övriga fyra stegen i processen mot nya balkonger.

Träffa våra experter

Vill du ha ett förutsättningslöst samtal om vilka möjligheterna är till balkong? Vi kommer gärna ut till dig och tar en titt på din fastighet, men ofta kan den första kontakten hanteras smidigt via telefon.

Johan Nilsson
Johan Nilsson

Avdelingschef Sverige

+46 470 70 72 72
jn@altandk.se

Emil Ahlgren

Försäljning

070 56 05 480
ea@altandk.se

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy

Kontakta oss