Låt oss träffas för att prata mer om möjligheterna till balkong i er bostadsrättsförening

Vanligen kommer en av våra försäljare, som är experter på installation av balkonger, till er adress. På detta första möte går vi igenom era önskemål angående storlek på balkongerna, materialval, placering med mera. Vi känner till de allra flesta flervåningsfastigheter, och vi kan kommunens regler och krav för balkongmontering på våra fem fingrar. Det innebär att vi vid ett första mötet i fastigheten relativt snabbt kan se vilka möjligheter och begränsningar som finns för projektet, vilket blir grunden för offerten.

Vi granskar er offert tillsammans

Med Altan får du en personlig genomgång av er balkongoffert. Att förstå offerten är centralt och det är viktigt för oss att vi talar samma språk. Därför är våra offerter alltid utformade så rakt på sak som möjligt. När vi tillsammans granskar alla aspekter av offerten kommer du och de andra medlemmarna i din bostadsrättsförening att känna er väl förberedda och redo att fatta beslut.

Vi kan gå igenom offerten hemma på din adress eller om du vill kan du besöka vårt showroom och tillhörande café, Café Altanen, som är beläget på Gl. Kongevej i Köpenhamn eller på M.P. Bruuns Gade i Århus. Här går vi genom erbjudandet i lugn och ro och självklart bjuder vi på kaffet. Få ännu mer balkonginspiration här

Det är viktigt för oss att du vet exakt vad som ingår i en offert från oss och vad som tillkommer. Det är vanligt att be flera entreprenörer om offerter, men det är också viktigt att jämföra offerterna på samma grunder.

Våra skickliga balkongkonsulter ritar och beskriver – ofta så levande att du kan föreställa dig hur balkongen kommer att se ut innan den sitter på plats.

Boendemöte om balkonger i bostadsrättsföreningen

Om det i bostadsrättsföreningen finns behov att granska projektet och själva offerten deltar vi gärna i ett boendemöte eller en extra bolagsstämma. Det är viktigt för oss att alla lägenhetsinnehavare har god förståelse och känsla för det kommande projektet.

Vid ett boendemöte får hela föreningen möjlighet att ställa alla frågor till vår konsult. Om möjligt kan vi gå igenom projektet på en större skärm. Här kommer ni också att kunna se 3D-bilder av hur de kommande balkongerna kommer att se ut på den nuvarande fasaden.

Vi går igenom frågeställningar och svarar på frågor tills ni är nöjda.

Vill du veta mer?

Läs mer om de övriga fyra stegen i processen mot nya balkonger.

Träffa våra experter

Vill du ha ett förutsättningslöst samtal om vilka möjligheter som finns hos er för att sätta upp balkonger? Vi kommer gärna ut till dig och tar en titt på fastigheten, men ofta kan den första kontakten hanteras via telefon.

Johan Nilsson
Johan Nilsson

Avdelningschef Sverige

+46 708 81 01 12
jn@altandk.se

Emil Ahlgren

Försäljning

070 56 05 480
ea@altandk.se

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy

Kontakta oss