Låt dig inspireras i våra A-HUS

På Gl. Kongevej 17-19 i Köpenhamn och på MP Bruuns Gade 43 i Århus hittar du våra A-HUS, eller inspirationshus, som vi även kallar dem. Här håller vi möten med kunder och framtida kunder. Vi erbjuder våra lokaler till utlån inför bolagsstämmor, vi visar up balkongtillbehör och vi ritar och berättar med stor iver.

I A-husen kan du uppleva ett urval av våra balkongmodeller, precis som du kan ta en åktur i en av våra hissmodeller. I Köpenhamn har vi faktiskt ett café i anslutning till A-HUSET. Vi kallar det Café Altanen och det är till för alla. Oavsett om du är intresserad av någon av våra produkter eller du bara är kaffesugen, är du välkommen in. På kaféet kan du njuta av en av våra läckra tilltugg eller så kan du smutta på en kopp hållbart kaffe, och du kan göra det medan du sitter på en av våra balkonger – vi harnämligen byggt upp caféet med hjälp av balkonger.

TITTA IN

Ta en rundtur i A-HUSET

Klicka här och ta en visuell rundtur på Café Altanen och i A-HUSET i Köpenhamn

KONTAKTA OSS

Om du vill veta mer eller vill boka ett möte med oss ​​i en av våra A-HUS kan du kontakta en av våra konsulter

Asbjørn Jensen

Altan konsulent (øst)

+45 22 28 30 38
aj@altan.dk

Niels Urban

Försäljningschef

+45 41 37 18 22
nu@altan.dk

Thomas Barlyng

Salgs- og tilbudssupporter

+45 41 37 18 39
tb@altan.dk

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy

Kontakta oss