Altandk.se har egen VVS-avdelning

På Altan.dk försöker vi ständigt förbättra servicen för våra kunder. Därför har vi som det första balkonföretaget, nu startat vår egen VVS-avdelning, vilket sparar våra kunder både tid, pengar och mycket besvär.

Hittills, när en balkong uppförs och ett element var i vägen och därför skulle flyttas, var det nödvändigt att våra kunder fick inhämta offerter från VVS-firmor själva.. Det har ofta inneburit extra kostnader för kunder, samordning mellan våra installatörer och rörmokaren som anställdes för jobbet, och längre tid innan arbetet blev färdigt.

Med vår egen VVS-avdelning kan vi nu erbjuda ett komplett paket med installation av balkong och flyttning av element, omledning av rör, etc. Arbetet görs inom två timmar – inget slöseri med tid eller pengar – – och till samma höga kvalitet och service som Altan.dk är känt för.

Så här fungerar hela balkongprocessen från A till Ö.

INSPIRATION

För nya vyer, högt i tak, utomhusliv, små pauser, blåa timmar och gröna fingrar

Träffa våra experter

Altan.dks koncept är att våra kunder ska involveras så lite som möjligt i balkongprojektet. Våra kunder har nog att ha koll på, så de ska därför kunna luta sig tillbaka och drömma om den färdiga balkongen. Därför har vi byggt upp vår egen VVS-avdelning, så vi kan även erbjuda förflyttning av element. Många andra balkongföretag lämnar denna del till kunden själva, men på Altan.dk ingår det i projektet, om det så önskas.

Niels Urban

Försäljningschef

Michael Brose

VVS montør

Relaterede artikler

Kontakta oss om att starta en bra balkong- eller hissprocess i din förening

För att kunna ge dig den bästa servicen är det viktigt att du skriver din adress och stad. Ange även ditt telefonnummer.
Om du anger din adress kan vi hjälpa dig snabbare.