Altan.dk och altan-liv.dk delar utställningslokaler i Köpenhamn och Århus

Det finns få personer som köper en balkong utan att ha en åsikt om hur den ska inredas. Det råder inga tvivel om att den här tendensen är influerad av vår inomhusmöblering, där inredningen också har blivit mer och mer personlig de senaste åren. Detta ser vi nu flytta ut på balkongen. Vi ser fler och fler erbjudanden för balkongägare och ett av dessa erbjudanden heter altan-liv.dk.

Altan.dk och altan-liv.dk samarbetar för att skapa det perfekta möbelsortimentet till danska balkongägare

Altan.dk är utan tvekan pionjärer på den danska balkongmarknaden. Sedan 1996 har vi byggt balkonger på danska flervåningshus – långt innan den så kallade “balkongboomen” ägde rum under 2008 och i verkligheten har rasat sedan dess. Med så många år i branschen och över 30.000 installerade balkonger har vi fått stora erfarenheter av vad folk verkligen vill ha på sina balkonger när dessa ska inredas.

Med detta i åtanke har vi etablerat ett nära samarbete med altan-liv.dk , som erbjuder ett stort sortiment av balkongmöbler och balkongtillbehör; som till exempel kuddar, filtar, paraplyer och naturligtvis stolar, bord, bänkar och mycket mer. En av de lärdomar vi lärt och något som man också kommer kunna känna igen i många av AltanLivs produkter är att balkongägarna efterfrågar balkongtilbehör som är multiunktionella, platseffektiva, smarta och om möjligt, miljövänligt framställda.

Webshop och showroom

Precis som med så många andra saker i dagens Danmark, sker försäljningen av balkongtillbehör över nätet – på just på altan-liv.dk. En webshop där du kan mer än att ” bara” handla möbler och tillbehör till din balkong. Här kan du också hitta inspiration i form av fina bilder, blogginlägg och inspiration från andra balkongägare. Utöver webshopen finns altan- liv.dk representerat i Altan.dk: s två showroom i Köpenhamn ( Gl. Kongevej 17-19) och Aarhus (MP Bruuns Gade).

I Köpenhamn måste du gå efter stora A, om du vill veta mer om balkonger eller uppleva några av de härliga tillbehör som altan-liv.dk erbjuder.

I våra två A-HUS har vi ställt ut balkonger inredda med olika balkongmöbler och tillbehör från altan-liv.dk's webshop. Det skapar en bra känsla och uppfattning för hur mycket utrymme det faktiskt är på en balkong.

Öppettider och personal i Altan.dk’s showrooms

För närvarande finns det tyvärr ingen möjlighet att ha en möbelexpert på plats varje dag på samma sätt som det finns balkongexperter närvarande i showroomet varje dag (med undantag för fredagar). I Köpenhamn håller således möbelavdelningen öppet tisdagar, torsdagar och varannan fredag ​​(udda veckor). Det är dock alltid en bra idé att boka tid i förväg om du vill titta på balkongmöbler – även om du planerar att komma på tisdag eller torsdag.

I showroomet finns ett urval av AltanLivs stora sortiment; samtliga möbler och tillbehör kommer därför inte finnas på plats till prov. Vid tidsbokning kan dock specialbeställas produkter för provning. Försäljning pågår primärt via webshoppen .

SE NÄR DU KAN BESÖKA OSS

Öppettider

Oavsett öppettider rekommenderar vi alltid att du har bokat tid i förväg.
Vid besök utanför öppningstid är du välkommen att besöka vårt café, Café Altan (11 steg härifrån, Gl. Kongevej nr 19) så bjuder vi på en kaffe.
Altanliv och Altan.dk är oberoende aktörer och det kan därför inte förväntas att Altan.dk-anställda kan svara på frågor om balkongtillbehör.

Förfrågningar gällande balkonger
eller hissar:
Måndag: 10:30 – 15:30 (8:00 – 14:00 Århus)
Tisdag: 10:30 – 15:30 (8:00 – 14:30 Århus)
Onsdag: 10:30 – 15:30 (8:00 – 15:00 Århus)
Torsdag: 10:30 – 15:30 (8:00 – 15:30 Århus)
Fredag: STÄNGT

Förfrågningar gällande balkongtillbehör:
Måndag: Ring för tidsbokning (8.00 – 14.00 Århus)
Tisdag: 9:30 – 15:30 (8.00 – 14.30 Århus)
Onsdag: Ring för tidsbokning (8.00-15.00 Århus)
Torsdag: 9:30 – 15:30 (8:00 – 15:30 Århus)
Fredag ​​bara veckor: 9:30 – 15:30 (Stängt Århus)
Fredag ​​udda veckor: STÄNGT (Stängt Århus)

I Århus gäller

Relaterede artikler

Kontakta oss om att starta en bra balkong- eller hissprocess i din förening

För att kunna ge dig den bästa servicen är det viktigt att du skriver din adress och stad. Ange även ditt telefonnummer.
Om du anger din adress kan vi hjälpa dig snabbare.