Balkonger – en smart investering

”Bygg en balkong och gör ditt hem mer värdefullt …” – så skriver tidningen Penge & Privatökonomi i en artikel från 2015. Läs artikeln nedan och få en översikt över vilken ekonomisk skillnad en balkong kan ge för en bostadsrättsförening.

“Alla balkonger du kan sitta på som minst två personer är en bra investering i Köpenhamn,” säger han. Omedelbart tror han att balkongen har tillfört lägenheten ett ökat värde på cirka en halv miljon kronor … “

Om balkonger som investering

I en artikel från 2015 i magasinet Penge & Privateökonomi, går journalisten Marie Varming på djupet med en konkret balkonginvestering. Marie talar med den glada ägaren, liksom med fastighetsmäklaren Nicolai Maar, som bland annat berättar att en balkong är en god investering för nästan alla lägenhetsägare.

Vi är väldigt glada över att Gitte Rigmor Mengel och alla våra kunder njuter av våra balkonger, och vi är naturligtvis väldigt nöjda över att de ger ekonomisk avkastning.

Hur prissätter en mäklare i Göteborg värdet av en balkong? Det kan du läsa om här.

INSPIRATION

För nya vyer, högt i tak, utomhusliv, små pauser, blåa timmar och gröna fingrar

Träffa våra experter

Det kommer alltid att finnas en Altan.dk-balkong för exakt din fastighet. Att få balkong från Altan.dk är som att få en ny skräddarsydd möbel – direktanpassad till fastigheten. Samtidigt är våra balkonger ofta en investering i ökad livskvalitet när du bygger ut ditt hem.

Pär Vilen

Projektledare

Johan Nilsson

Avdelningschef Sverige

Relaterede artikler

Kontakta oss om att starta en bra balkong- eller hissprocess i din förening

För att kunna ge dig den bästa servicen är det viktigt att du skriver din adress och stad. Ange även ditt telefonnummer.
Om du anger din adress kan vi hjälpa dig snabbare.