Denna webbplats ägs av

Altan.dk
Applefarm
Næstvedvej 60
4180 Sorö 

Tel. 70 70 20 18
INFO@ALTAN.DK 

 

Vad är kakor?

“En cookie är en liten textfil som låter dig lagra information eller få tillgång till redan lagrad information på användarens dator, smartphone, ipad eller liknande för att erhålla data om användaren.” Källa och mer information: HTTP://ERHVERVSSTYRELSEN.DK/HVAD- ER cookies 

En cookie är en passiv fil och kan inte sprida datavirus eller andra skadliga program. 

 

För att radera eller blockera cookies

Se instruktioner här: HTTP://MINECOOKIES.ORG / COOKIEHANDTERING 

 

Syfte med cookies på vår hemsida

På Altan.dk vill vi skydda din integritet och måste därför också informera dig om vad som händer med din data.
Altan.dk använder cookies för att registrera flytten på webbplatsen. Till exempel. hur många sidor som besöks, hur länge de olika sidorna besöks och hur sökfunktionen används. Syftet är att få data om användarens rörelse, för att förbättra användarvänligheten och funktionaliteten och att sammanställa statistik.

Genom att registrera nyhetsbrev och kontaktformulär samlar vi in ​​personuppgifter (se nedan under “Användning av personuppgifter”).

 

Google Analytics

Webbplatsen använder cookies från Google Analytics för att mäta webbplatstrafik. Du kan välja bort cookies från Google Analytics här: HTTP: // VERKTYG. GOOGLE.COM/DLPAGE/GAOPTOUT 

 

Användning av personlig information

Personlig information lämnas inte till tredje part såvida du inte uttryckligen förpliktar dig till det här. </ p>

Vi samlar aldrig personlig information utan att du har gett oss denna information genom att registrera dig antingen via våra kontaktformulär, Facebook-annonser eller prenumerera på ett nyhetsbrev.

Information kan bland annat hämtas här. namn, adress, postnummer, e-post och intressen, men bara om du ger dem själv eller ger aktiv tillåtelse. Om du skickar in en ansökan via informationsbrevet, skickas dina handlingar internt och granskas av personal som omfattas av sekretess. Alla dokument raderas efter 6 månader

Personlig information används för att utföra den tjänst som informationen samlas i samband med. Informationen används också för att få större kunskap om dig och andra användare av webbplatsen. Denna användning kan inkluderar studier och analyser som syftar till att förbättra våra produkter, tjänster och teknik.

Kontakta om. personuppgifter
Om du vill ha tillgång till informationen som är registrerad hos dig på Altan.dk, vänligen kontakta INFO@ALTAN.DK  eller telefon 70 70 20 18. Om felaktiga uppgifter är registrerade eller du har andra invändningar kan du kontakta samma plats. Du har möjlighet att få insikt i vilken information som är registrerad om dig, och du kan göra invändningar mot en registrering i enlighet med reglerna i personuppgiftslagen.

Personligt skydd för personuppgifter
Enligt personuppgiftslagen måste din personliga information vara säker och konfidentiell. Vi lagrar din personliga information om begränsade åtkomstdatorer i kontrollerade lokaler och våra säkerhetsåtgärder ses kontinuerligt för att avgöra om vår användarinformation hanteras ordentligt och med vederbörlig hänsyn till dina rättigheter som användare. 

Vi kan dock inte garantera 100% säkerhet för dataöverföringar via Internet. Det innebär att det kan finnas en risk för att andra olagligt ökar tillgången till information när data överförs och lagras elektroniskt. Därmed avslöjar du din personliga information på egen risk.

Om du prenumererar kommer din information att raderas från postlistan. Om du har kontaktat Altan.dk via kontaktformuläret skickas din begäran om kontakt till den berörda avdelningen, så du måste aktivt kontakta info@altan.dk för att ta bort din kontaktinformation. All intern personal behandlar konfidentiellt kontaktinformation och är sekretessbelagd. Den snabba utvecklingen av Internet innebär att förändringar i vår behandling av personuppgifter kan vara nödvändiga. Därför förbehåller vi oss rätten att uppdatera och ändra denna sekretesspolicy.

Om vi ​​gör kommer vi att korrigera datumet “senast uppdaterat” längst ner på sidan. Vid betydande förändringar kommer vi att meddela dig i form av ett synligt meddelande på våra webbplatser.

I den utsträckning personuppgifter behandlas om dig har du rätt enligt personuppgiftslagen att informeras om vilka personuppgifter som kan tilldelas dig. Om det visar sig att informationen eller data som behandlas om dig är felaktig eller vilseledande, har du rätt att kräva att den korrigeras, raderas eller blockeras. Du kan motsätta när som helst informationen om dig behandlas.

Du kan också återkalla ditt samtycke när som helst. Du har möjlighet att klaga på behandlingen av information och uppgifter om dig.

Klagomål lämnas till Datainspektionen, se personuppgiftslagen, Borgergade 28, 5, 1300 Kbh. K. Tel. Nr. 33193200 

Senast uppdaterad januari 2019 

 

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy