Hissar ökar framkomligheten

Många, särskilt äldre, blir idag tvungna att flytta från sina hem för att det blir svårt att ta sig till tredje våningen när rörligheten är begränsad. Med en hiss har alla möjlighet att bo kvar längre i sitt hem.

En hiss kostar ungefär motsvarande som en vårdhemsplacering. Men samhällsekonomiskt finns det ett mycket mer givande sätt att använda pengarna. Det visar en analys genomförd av Grundejernes Investeringsfond, gällande renovering och underhåll av äldre bostäder.

– Den ökade tillgängligheten en hiss ger kan ge positiva effekter på samhället i form av de besparingar som görs på särskilt anpassade hem eller vårdhem, när äldre istället kan klara sig själva i sitt eget hem, säger Lars Axelsen, chef för Grundejernes Investeringsfond till byggeplads.dk.

Kontakta oss om du vill veta mer

Vi har installerat många hissar och vi gör allting själva – från besiktning och konstruktionskalkyler till installation och efterföljande service. Det är därför vi tillåter oss att kalla oss experter!

+45 60 11 57 77

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy

Kontakta oss