Till de trötta benen, till flyttlådorna, till barnvagnen, till din sjuka moster, till rullstolen, till det goda livet i stan och till allt däremellan

Drömmer du om en hiss i fastigheten?

När du ingår ett avtal med Altan.dk för att montera en hiss i din fastighet så ingår du ett avtal med en totalleverantör som hanterar allt från A till Ö.

Hissen till det goda livet

Personhissar är mycket mer än bara ett sätt att lättare komma upp och ner från din lägenhet. En hiss kan vara skillnaden som gör att du kan fortsätta bo hemma även om benen inte längre klarar av de många turerna upp och ner för trapporna.

En hiss kan också betyda att det lilla barnet får frisk luft oftare än vad det annars skulle få eftersom trappan kan kännas övermäktig när den ska övervinnas med en skötväska, barnvagn och kanske en kaffe to go. En hiss kan vara den lilla extra lyxen i vardagen som du tillåter dig själv efter en hård dag på jobbet när trapporna inte ska stå mellan dig och din soffa.

Hissar vid trappor eller i torn

Det finns många olika anledningar till att vilja ha en hiss och hos Altan.dk kan vi hitta en lösning som passar de flesta människor. Vi kan etablera personhissar i samband med byggnadens befintliga trappor, antingen som hiss i bak- eller huvudtrappan. Om trappan inte har plats för en hiss kan vi göra ett hisstorn på utsidan av fasaden. Oavsett vad, så hittar vi den rätta lösningen för dig.

Hos Altan.dk har vi underlättat arbetet för dig. Vi tar nämligen hand om allt det praktiska – från den allra första besiktningen och ansökan om bygglov till själva monteringen och den efterföljande tjänsten. Kort sagt, vi hanterar alla processer så att du kan dra nytta av vår expertis från början till slut.

Vi kan etablera personhissar i stort sett i alla fastigheter

Oavsett om du drömmer om en hiss i huvudtrappan, hiss i kökstrappan eller en hiss i ett torn på utsidan av fasaden så kan vi ordna det. Altan.dk specialiserat sig på etablering av hissar, och med sju års erfarenhet och mer än 100 hissprojekt i bagaget tvekar vi inte att kalla oss experter på området. Här på sidan kan du hitta praktiskt taget all information du behöver och om du vill veta mer eller om du vill att vi ska besöka er för en besiktning så kan du alltid kontakta oss via telefon: TLF. 070 88 10 112
eller kontakt@altan.dk.

ALTAN.DK ELEVATORCOACH

Vad är en hisscoach?

Läs mer om vad det betyder när vi på Altandk.se pratar om vår hisscoach och varför de är så viktiga i arbetet med att genomföra de bästa hissprojekten.

Gabriella Enocsson
Vill du veta mer?

Vi kommer gärna på besök

Om du vill veta mer eller få ett hembesök av oss är du välkommen att ringa

073-622 25 05
kundnätverk

Känner du Altan.dks kundnätverk?

På Altan.dks kundnätverk kan du alltid hålla ett öga på ditt hissprojekt. Här hittar du bilder, korrespondens, kontakter och mycket mer.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy

Kontakta oss