Till trötta ben, till flyttlådorna, till barnvagnen, till din sjuka moster, till rullstolen, till det goda livet i staden och till allt däremellan

Drömmer du om en hiss i fastigheten?

När du ingår ett avtal med AltanDK om hissmontage i fastigheten så får du samtidigt en totalleverantör som hanterar allt från A till Ö.

Ta vägen till det goda livet

En personhiss är så mycket mer än bara ett sätt att enklare nå din lägenhet. En hiss kan vara skillnaden som gör att du kan fortsätta att bo kvar hemma, även om benen inte längre klarar av många vändor upp och ner för trapporna.

En hiss kan också betyda fler sköna promenader med barnvagnen. Vi vet att trapporna kan kännas övermäktiga att övervinna med skötväska, barnvagn och kanske en kaffe to go i handen. En hiss kan också bli den lilla extra lyxen i vardagen som du unnar dig efter en hård dag på jobbet, och inte vill att trappor ska stå mellan dig och din avkopplande soffa.

Hissar i trapphus eller utanpå fasaden

Det finns många olika anledningar till att vilja ha en hiss och hos AltanDK kan du hitta en lösning som passar dig. Vi kan till exempel installera personhissar i byggnadens befintliga trapphus, som vid huvudtrappan eller kökstrappan. Om det inte finns plats för någon hiss i trapphuset är en utanpåliggande hiss möjlig att placera i ett hisstorn på utsidan av fasaden. Oavsett hur förutsättningarna ser ut hos dig, så hittar vi den rätta lösningen!

AltanDK underlättar arbetet för dig. Vi tar nämligen hand om allt det praktiska – från den första inspektionen och ansökan om bygglov till själva monteringen och leverans. Kort sagt, vi hanterar hela processen och du kan dra nytta av vår expertis och vårt kunnande från start till klart.

Personhissar kan installeras i de flesta fastigheter

Oavsett om du drömmer om en hiss i huvudentrén, i gårdstrapphuset eller en utanpåliggande hiss så kan vi ordna det. AltanDK är specialiserade på att montera hissar, och med sju års erfarenhet och mer än hundra hissprojekt i bagaget tvekar vi inte att kalla oss experter på området. Här kan du hitta praktiskt taget all information du behöver, och om du vill veta mer eller om du vill att vi ska göra ett besök för att se om vilken sorts hissmontage som passar bäst i fastigheten så kan du alltid kontakta oss på telefon: TLF. 070 88 10 112
eller kontakt@altandk.se 

LÄS MER

Förbli boende så länge du vill

Endast sju procent av de danska bostadsfastigheterna har tillgång till en hiss. Det betyder att de flesta uppgångar i staden är otillgängliga för folk med funktionshinder och framkomlighetssvårigheter.

Gabriella Enocsson
Vill du veta mer?

Vi kommer gärna på besök

Om du vill veta mer eller boka in ett hembesök är du välkommen att höra av dig på telefon eller mejl.

073-622 25 05
Kundnätverk

Känner du till vårt kundnätverk?

På kundnätverket kan du hela tiden hålla koll på ditt pågående hissprojekt. Här hittar du bilder, korrespondens, kontakter och mycket mer.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy

Kontakta oss