Till trötta ben, till flyttlådorna, till barnvagnen, till din sjuka moster, till rullstolen och till det bekväma livet i staden

Drömmer du om en hiss?

När du ingår ett avtal med Altan om ett hissmontage i fastigheten så får du samtidigt en totalleverantör som hanterar hela vägen från a till ö.

Ta den bekväma vägen till det härliga livet

En personhiss är så mycket mer än bara ett sätt att enklare ta dig till din lägenhet. En hiss kan vara anledningen till att du kan fortsätta att bo kvar hemma, även om benen inte längre orkar med turerna upp och ner för trapporna.

En hiss kan också betyda att fler sköna promenader med barnvagnen blir av. Vi vet att trapporna kan kännas övermäktiga att övervinna med skötväska, barnvagn och kanske en kaffe to go i handen. Och en hiss kan också vara den lilla extra lyxen i vardagen som du unnar dig efter en hård dag på jobbet, och inte vill att några trappor ska stå mellan dig och din avkopplande soffa…

Hiss i trapphus eller utanpå fasaden

Det finns många olika anledningar till att vilja ha en hiss och hos Altan kan du hitta en lösning som passar dig och din fastighet. Vi kan till exempel installera personhissar i husets befintliga trapphus, som vid huvudtrappan eller kökstrappan. Om det saknas plats för hiss i trapphuset är det istället möjligt att placera en utanpåliggande hiss i ett hisstorn utanpå fasaden. Oavsett hur förutsättningarna ser ut hos dig, så ser vi till att hitta den rätta lösningen!

Ett hissprojekt innehåller många delar och Altan underlättar arbetet för dig. Vi tar nämligen hand om allt det praktiska – från den första inspektionen på plats och ansökan om bygglov till själva monteringen och leveransen. Kort sagt, vi hanterar hela processen och du är välkommen att dra nytta av vår expertis och vårt kunnande från start till klart.

Personhiss går att installera i de flesta fastigheter

Oavsett om du drömmer om en hiss i huvudentrén, i gårdstrapphuset eller en utanpåliggande hiss så kan vi ordna det. Altan är specialiserade på att montera hissar, och med sju års erfarenhet och mer än hundra hissprojekt i bagaget tvekar vi inte att kalla oss experter på området.

Vill du veta mer eller om du vill att vi ska göra ett besök för att se om vilken sorts hissmontage som passar bäst, kontakta oss på telefon: 070 88 10 112 eller via kontakt@altandk.se 

LÄS MER

Bo kvar hemma så länge du vill

Endast sju procent av danska bostadsfastigheter har tillgång till hiss. Det betyder att de flesta uppgångar i staden är otillgängliga för folk med funktionshinder och andra begränsningar.

Gabriella Enocsson
Vill du veta mer?

Vi kommer gärna på besök

Om du vill veta mer eller boka in ett hembesök är du välkommen att höra av dig på telefon eller mejl.

073-622 25 05
Kundnätverk

Känner du till vårt kundnätverk?

På kundnätverket kan du hela tiden hålla koll på ditt pågående hissprojekt. Här hittar du bilder, korrespondens, kontakter och mycket mer.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy

Kontakta oss