Hiss Göteborg

Göteborg, lilla London eller varför inte Sveriges framsida. Kärt barn har många namn och om du har turen att bo i västkustens största pärla hjälper vi dig gärna med ditt nya hissprojekt. En tillbyggnad av hiss har många fördelar för både bostadsrättsförening och boende. Bland annat ökar värdet och attraktiviteten på lägenheterna samtidigt som livet blir enklare för de som bor i huset och deras nära och kära. Om ni är ute efter en ny hiss i Göteborg tar vi på Altan mer än gärna hand om ert hissprojekt!

Bygga hiss i Göteborg

På Altan tar vi hand om hela processen – från rådgivning och offert inklusive ett första besök på adressen för att undersöka vilka möjligheter som finns, till projekt och rådgivning, hissproduktion, hissinstallation samt leverans och så småningom även service efter att hissen har satts i bruk.

Vi på Altan har tidigare erfarenhet med byggen av såväl balkonger som hissar i Göteborg med omnejd, och vi ser ett stort ökat intresse från bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Om du och din bostadsrättsförening är osäkra på om vi kan hjälpa er med just ert hissprojekt är det bara att ni hör av er, så undersöker vi hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Vi hjälper er med olika typer av hissar

Vi kan installera personhissar i de flesta typer av fastigheter. Antingen gör vi detta i direkt i anslutning till befintliga trappor eller trapphus, i antingen kökstrappan eller huvudtrappan, eller så byggt en utanpåliggande hiss i ett hisstorn utanpå fasaden. Oavsett hur just er fastighet ser ut så hjälper vi er att hitta den bästa lösningen! På Altan har vi mer än sju års erfarenhet och mer än hundra hissprojekt i bagaget och tvekar inte på att kalla oss experter på området. Dessutom älskar vi att komma med lösningar som gör livet och vardagen lättare för boenden, så om du och din fastighet går i hisstankar ska ni inte tveka att kontakta oss.

I Sverige är det krav på att de nya bostadsfastigheter som byggs med tre eller fler våningar måste ha hiss. Det finns dock många äldre byggnader i Göteborg som är byggda innan denna regeln införts och därför saknar hiss. Detta är någonting som vi på Altan kan råda bot på!

Fördelar med hiss i Göteborg

En hiss har många fördelar, både för de som bor i huset, och för lägenheternas värde och attraktivitet. En prisökning kan ses på samtliga lägenheter i fastigheten, inte bara de som ligger ligger högst upp i huset.

En hiss är dock inte bara en ekonomisk vinst för byggnaden, den underlättar även vardagen för både boende och deras besökare, och gör det möjligt för alla – även personer med begränsad rörlighet, att ta sig till de lägenheter som ligger på de övre våningsplanen.

Dessutom kan en hiss i många fall bidra till att äldre kan bo kvar i sina lägenheter, även när benen kanske inte orkar lika mycket som de tidigare gjort. Göteborg har, precis som resten av Sverige, en befolkning med en stigande medelålder. Därför är det viktigare än någonsin med ett fokus på bostäder som är tillgängliga för alla. Genom att låta oss på Altan ta hand om just ert hissprojekt kan vi göra er fastighet tillgänglig för alla och låta de boende bo kvar i sina hem precis så länge som de själva vill.

VILL DU VETA MER?

Vi kommer gärna på besök

Om du vill veta mer eller boka in ett hembesök är du välkommen att höra av dig på telefon eller mejl.

073-622 25 05

Kontakta oss om att starta en bra balkong- eller hissprocess i din förening

För att kunna ge dig den bästa servicen är det viktigt att du skriver din adress och stad. Ange även ditt telefonnummer.
Om du anger din adress kan vi hjälpa dig snabbare.