Från ett familjeföretag till ett annat

Majoriteten av våra hissar produceras i den nordspanska hissfabriken IMEM, som är en av Europas största hissfabriker. IMEM är ett familjeföretag som under tre generationer har specialiserat sig på att leverera hisslösningar som är särskilt anpassade till befintliga fastigheter som inte är byggda för hissar från början. De vet vad det innebär att måtten kanske inte alltid är exakta och där specialanpassade tekniska lösningar ofta krävs för att kunna installera hissar i trapphus och gårdtrapphus.

Väntetider utnyttjas smart och vi använder egna installatörer

IMEM är en toppmodern fabrik som testar all teknik och alla komponenter innan de lämnar fabriken och levereras till våra kunder.

Medan hissarna tillverkas på fabriken i Spanien planerar och förbereder vi byggarbetsplatsen hos er. En byggarbetsplats etableras med byggbod och container, ström- och vattenförsörjning, byggnadsställningar, liftar och kranutrustning. Eventuella rivnings- och ombyggnadsarbeten genomförs så att de är färdiga inför leverans och installation av själva hissen.

De flesta byggnadsarbeten utförs av våra egna tillförlitliga hantverkarteam och fasta samarbetspartners på tekniska installationer. Vill du veta mer? Kontakta oss idag.

Vill du veta mer?

Läs mer om de fyra andra stegen på vägen till en hiss i din trappuppgång.

Träffa våra experter

Våra hissar tillverkas i Spanien av IMEM, en av Europas största hisstillverkare. Om du vill veta mer om hissarna är du mer än välkommen att kontakta oss.

Kurt Andersen

Afdelingsleder elevator

+45 60 11 57 83
ka@altan.dk

Søren Faebo Larsen

Hisskonsult

+45 60 11 57 77
sfa@altan.dk

Casper Walther Jensen

Produktionschef (elevator)

+45 60 11 17 50
cw@altan.dk

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy

Kontakta oss