Från ett familjeföretag till ett annat

Majoriteten av våra hissar produceras i den nordspanska hissfabriken IMEM, som är en av Europas största hissfabriker. IMEM är ett familjeföretag som under de senaste tre generationerna har specialiserat sig på att leverera hisslösningar som är speciellt anpassade till befintliga fastigheter där målen kan vara något skeva och där kreativa lösningar ofta måste till för installation av hissar på huvud- eller baktrappor som inte är byggda för hissar.

Väntetiden utnyttjas och vi använder våra egna installatörer

IMEM är en toppmodern fabrik som testar all teknik och alla komponenter innan de lämnar fabriken och levereras till våra kunder i Danmark.

Medan hissarna tillverkas på fabriken i Spanien planerar och förbereder vi byggarbetsplatsen hos er. Det anläggs en byggarbetsplats med skjul och container, etableras ström- och vattenförsörjning och byggs eventuella byggnadsställningar, liftar och kranutrustning. Eventuella rivnings- och ombyggnadsarbeten genomförs så att de är färdiga i tid till installation av själva hissen, när den levereras.

De flesta byggnadsarbeten utförs med våra egna solida hantverkarteams och fasta samarbetspartners på tekniska installationer, etc.

Vill du veta mer?

Läs mer om de 4 andra stegen på vägen till en hiss i din uppgång

Träffa våra experter

Våra hissar tillverkas i Spanien av IMEM, en av Europas största hisstillverkare. Om du vill veta mer om hissarna är du mer än välkommen att kontakta oss

Kurt Andersen

Afdelingsleder elevator

+45 60 11 57 83
ka@altan.dk

Søren Faebo Larsen

Hisskonsult

+45 60 11 57 77
sfa@altan.dk

Casper Walther Jensen

Produktionschef (elevator)

+45 60 11 17 50
cw@altan.dk

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy

Kontakta oss