Hissen är klar att användas

Tekniska anläggningar som hissar kräver noggrann granskning innan de överlämnas till användaren. Vi genomför testkörningar och felsökning, och ser till att allt är som det ska innan vi tar kontakt med myndigheterna som utfärdar det slutgiltiga driftstillståndet – er garanti för att hissen är säker och korrekt installerad.

Under den första tiden efter driftsstarten kan det dock finnas behov av mindre anpassningar och finjusteringar – det kontrollerar vi förstås också. Läs allt om våra hisslösningar.

Hissar kräver service och underhåll

På hissar görs lagstadgade inspektionstillfällen fyra till sex gånger per år, beroende på hissens användning.

När vi levererar och överlämnar den färdiga hissen till er fastighet, har vi alltid inkluderat lagstadgade inspektioner och lättare genomgångar av hissen det första året. Därefter kan avtalet förlängas, med oss ​​eller en annan serviceleverantör.

Vid vissa projekt där det, med tanke på utrymningsvägar och brandsäkerhet, har installerats sprinklersystem i till exempel huvudtrapphus, måste dessa system också underhållas och inspekteras regelbundet. Detta kräver ett fast serviceavtal och tillförordnad kontaktperson.

Vi informerar och vägleder om service och drift av er hiss, och hjälper till längs vägen mot ett liv med en hiss i fastigheten.

SERVICE

Läs mer om service av er hiss

För hissar krävs lagstadgade inspektionstillfällen fyra till sex gånger per år, beroende på hissens användning – låt oss ge er ett erbjudande på service av er hiss.

Vill du veta mer?

Läs mer om de fyra andra stegen på vägen till en hiss i din uppgång.

Träffa våra experter

När hissen är färdiginstallerad ska den underhållas. Vi kan erbjuda ett serviceavtal, som vi gärna berättar mer om.

Kurt Andersen

Afdelingsleder elevator

+45 60 11 57 83
ka@altan.dk

Casper Walther Jensen

Produktionschef (elevator)

+45 60 11 17 50
cw@altan.dk

Aleksander Hansen

A-coach elevator

+45 60 11 17 44
ah@altan.dk

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy

Kontakta oss