Hissen är klar att användas

Tekniska anläggningar som hissar kräver en noggrann granskning innan de ”släpps lös” och överlämnas till användare. Vi genomför testkörningar och felsökning, och se till att allt är som det ska innan vi inkallar myndigheterna att utfärda det slutgiltiga driftstillståndet, som är er garanti för att hissen är säker och korrekt installerad.

Under den första tiden efter driftsstarten kan det dock vara behiv för mindre anpassningar och finjusteringar – de ser vi naturligtvis också över.

Hissar kräver service och underhåll

Hissar är belagda med lagstadgade inspektionstillfällen fyra till sex gånger per år, beroende på hissens användning.

När vi levererar och överlämnar den färdiga hissen till er fastighet, har vi alltid inkluderat lagstadgade inspektioner och lättare smörjning av hissen det första året. Då kan avtalet förlängas med oss ​​eller en annan föredragen serviceleverantör.

Vid vissa projekt där det av flygtvägsskäl har installerats sprinklerssytem i t.ex huvudtrappor, måste dessa system också underhållas och inspekteras regelbundet. Detta kräver på samma sätt ett fast serviceavtal och tillförordnad kontaktperson i din egendom.

Vi informerar och vägleder om service och drift av er hiss längs vägen, och hjälper er på vägen till liv med en hiss i er fastighet.

SERVICE

Läs mer om service av er hiss

Hissar är belagda med lagstadgade inspektionstillfällen fyra till sex gånger per år, beroende på hissens användning.
– låt oss ge er ett erbjudande på service av er hiss.

Vill du veta mer?

Läs mer om de 4 andra stegen på vägen till en hiss i din uppgång

Träffa våra experter

När hissen är färdiginstallerad ska den underhållas efterföljande. Vi kan erbjuda ett serviceavtal som vi med glädje berättar mer om.

Kurt Andersen

Afdelingsleder elevator

+45 60 11 57 83
ka@altan.dk

Casper Walther Jensen

Produktionschef (elevator)

+45 60 11 17 50
cw@altan.dk

Aleksander Hansen

A-coach elevator

+45 60 11 17 44
ah@altan.dk

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy

Kontakta oss