Få ett besök av oss för att höra mer om vilka möjligheter som finns till hiss i er fastighet

Vi träffas vanligen på er adress, där ni får besök av en av våra säljare som är expert på hissetablering. På mötet går vi igenom era önskemål angående hissens storlek, material, placering o s v. Vi har god erfarenhet av de flesta fastighetstyper, och vi känner till gällande regler och krav. Det innebär att vi vid detta första möte i fastigheten relativt snabbt kan fastställa vilka möjligheter och begränsningar som finns i projektet, och också lägga grunden till en offert.

Vi granskar offerten tillsammans

Med Altan får du en personlig genomgång av offerten. Att förstå offerten är centralt och det är viktigt för oss att vi talar samma språk. Därför är våra offerter utformade så rakt på sak som möjligt. När vi kan sitta tillsammans och granska alla delar av offerten kommer du och representanterna från bostadsrättsföreningen att känna er väl förberedda och redo att fatta beslut.

Vi kan gå igenom offerten hemma på din adress eller så du kan besöka vårt showroom och café, Café Altanen, beläget på Gl. Kongevej i Köpenhamn eller på M.P. Bruuns Gade i Århus. Här går vi genom erbjudandet i lugna omgivningar och vi bjuder självklart på kaffet! Allt om hur vi jobbar med hissar här.

Det är viktigt för oss att du vet exakt vad som ingår i vår offert och vad som tillkommer. Då är det lättare att jämföra flera offerter och fatta beslut på välinformerade grunder.

Det finns flera lösningar när en hiss ska etableras i eller på en flervåningsfastighet. Ett av dessa sätt är att placera hissen i ett utvändigt hisstorn.

Möte om hiss i bostadsrättsföreningen

Om er bostadsrättsförening har behov av att granska hissprojektet och offerten närmare deltar vi gärna på årsmöte eller en extra föreningsstämma. Det är viktigt för oss att alla boende i föreningen har god förståelse och en bra känsla för det kommande hissprojektet.

Vid ett sådant möte får hela föreningen möjlighet att ställa alla typer av frågor till vår hisskonsult. Om möjligheten finns kan vi gå igenom projektet på en stor skärm.

Vill du veta mer?

Läs mer om de fyra andra stegen på vägen till en hiss i din trappuppgång.

Ta del av vår expertis

Vill du ha ett samtal om vilka förutsättningarna för hiss det finns hos er? Vi kommer gärna ut till dig och gör en första inspektion av fastigheten, men ofta kan den inledande kontakten enkelt hanteras via telefon.

Søren Faebo Larsen

Hisskonsult

+45 60 11 57 77
sfa@altan.dk

Kurt Andersen

Afdelingsleder elevator

+45 60 11 57 83
ka@altan.dk

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy

Kontakta oss