Morgonkaffe och kvällsläsning under bar himmel är framöver en självklar rutin.

I den ljuvliga lägenheten på 72 kvm mitt i centrala Helsingborg är funktion mixat med komfort och stilrenhet. Ljusinsläppet via balkongen löper genom hela lägenheten och skapar en atmosfär som gör att lägenheten upplevs mer rymlig än vad den är.

Livet som ny balkongägare har även gett hunden Selma utlopp för sin nyfikenhet. Hon har full koll på vad som händer nere i trädgården samtidigt som hon kan ta sig en tupplur om hon känner för avkoppling och ro.

Detaljer

Vem:
Malin Kisro. Bor tillsammans med sambo och labradoren Selma. Är 40 år gammal och arbetar på Studenthälsan.

Lägenhet:
Lägenheten är på 72 kvm och ligger i stadsdelen Tågaborg i Helsingborg.

Typ:
Underhållsfri aluminiumplatta och aluminiumräcke med handlister och golv i ett klimatneutralt och kvalitativt cumaroträ.

Storlek:
1400 x 4900 mm

Malin Kisros balkong
Balkongen innefrån

Hur skulle du beskriva din stil i hemmet?

Jag skulle beskriva min stil som stilren och enkel med inslag av färg för att skapa den personliga touchen. Samtidigt tycker jag att det är viktigt med funktionalitet och bekvämlighet i en bostad.

Vad är viktigt för dig när du inreder?

Jag vill att det ska upplevas avspänt, fritt och hemtrevligt hemma hos oss. Föredrar det mysiga och ombonade framför det strama om jag får bestämma.

Vad inspirerar dig?

Kombinationen av ljus, färg och form tillsammans med genuina material och bevarade detaljer är i mina ögon det som ger det lilla extra i ett hem.

Vilket är ditt favoritrum i din lägenhet?

Det är svårt att välja ett rum. Tycker särskilt mycket om den siktlinje som löper från vardagsrum, matrum och hela vägen till sovrummet. Det gör att det känns öppet och luftigt och att fint ljus kommer in från två håll. Köket har blivit ett nytt favoritrum sedan balkongen kom på plats.

Vad betyder balkongen för dig?

Balkongen har gett ett riktigt lyft till lägenheten. Ett ”extra rum” som förlänger köket och ger möjligheter till växter och odling under sommarhalvåret. Den gör att lägenheten känns rymligare än vad den är.

Hur och när använder du din balkong?

För njutbara stunder och avkoppling. Helst morgonkaffe och skön kvällsläsning. Vår labrador Selma vistas gärna på balkongen. Hon tycker om att hålla koll på vad som händer nere i trädgården och tar gärna en tupplur där under eftermiddagen.

Hur har du inrett den och varför?

Den har inretts med samma fokus som övriga lägenheten. Färgglatt och funktionellt. Jag valde ett nätt cafébord med stolar för att också få plats med en mer bekväm solstol och växter. Fina anpassade balkonglådor och parasoll att fästa på räcket, från Altanliv.

Har du något nytt planerat projekt i din lägenhet nu när din balkong är klar?

Nästa projekt blir att måla om väggar i sovrum, matrum/vardagsrum. Ska bli skönt att fräscha upp ytskikten och få in lite nya färgskalor i lägenheten.

hund på balkongen

Lite trött mot eftermiddagen? Labradoren Selma tar gärna en tupplur under den bara himmeln och njuter av den friska luften.

Malin Kisro på sin balkong

Malin har nu fått ett ”extra rum" som förlänger köket och ger möjligheter till växter och odling under sommarhalvåret.

"Balkongen har gett ett riktigt lyft till lägenheten."

- Malin Kisro
https://www.altandk.se/wp-content/uploads/sites/2/2020/03/landingvideo_web-1.mp4
video/mp4

Vi hjälper dig och din förening hitta rätt balkong

Vi har många års erfarenhet av rådgivning när det gäller att hitta rätt typ av balkong. Det uppstår ofta många frågor när en eller flera personer i bostadsrättsföreningen föreslår balkonger. Vi har svaret på dem alla.

070 88 10 112

Johan Nilsson
Johan Nilsson

Avdelningschef Sverige

+46 708 81 01 12
jn@altandk.se

Gabriella Enocsson
Gabriella Enocsson

Distriktsansvarig Säljare Väst

+46 31 99 40 50
ge@altandk.se

Pär Vilen
Pär Vilen

Projektledare

+46 31 99 40 51
pv@altandk.se

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy

Kontakta oss