Det finns många goda anledningar till att överväga hiss

Till vardags är de flesta nöjda med att använda trappan – lyckligtvis. Men när du har famnen full av shoppingkassar eller nya möbler ska på plats, är en hiss till stor fördel för alla.

Ska något upp på vinden, kläderna tvättas i källaren eller om du gillar att ta maten med ut på gården, kan en hiss rädda många turer upp och ner för trappan.

En hiss gör det mycket lättare att komma upp och ner för uppgångens yngsta och äldsta, då barnvagnar och rullatorer gör sig dåligt i trappor. Detsamma gäller även för cyklar, resväskor, skidor, babyliftar, sportutrustning, pantflaskor och mycket annat.

Studier visar också att var fjärde inte har kunnat besöka en äldre eller funktionshindrad familjemedlem eftersom han eller hon inte kan röra sig i trappor.

Kontakta oss om du vill veta mer

Vi är experter på hissar

Vi har installerat många hissar och vi gör allting själva – allt från besiktning och konstruktionskalkyler till installation och efterföljande service. Vi tillåter oss att kalla oss själva experter

+45 60 11 57 77

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy

Kontakta oss