Gör det enklare att nå din lägenhet

”Mina ben är friska, så varför behöver jag en hiss? Det är ju mycket hälsosammare att ta trappan.” Visst är det så, men det finns kanske anledning att överväga alternativen.

Det finns många goda skäl att överväga en hiss i fastigheten

Till vardags är de flesta nöjda med att använda trappan – som tur är. Men när du har famnen full av shoppingkassar eller när grannens nya möbler ska på plats, är en hiss till stor fördel för alla.

När något ska upp på vinden, tvättstugan ligger i källaren eller om du gillar att ta med middagen ut på gården, kan en hiss vara alternativet som sparar många turer upp och ner för trappan.

En hiss gör det mycket lättare att ta sig upp och ner i huset, både för uppgångens yngsta och de äldsta. Både barnvagnar och rullatorer är krångliga att hantera i trappor. Detsamma gäller för cyklar, resväskor, skidor, babyliftar, sportutrustning, återvinningen och mycket annat.

Studier visar faktiskt att var fjärde person inte har kunnat få besök av en äldre eller funktionshindrad familjemedlem, eftersom han eller hon inte kan kunnat ta trapporna. Läs allt om våra hisslösningar här

Udvendig elevator i ældre ejendomme

KONTAKTA OSS OM DU VILL VETA MER

Vi är experter på hissar

Altan har installerat många hissar och vi gör allting själva – allt från besiktningar och konstruktionskalkyler till installationer och efterföljande service. Det är därför vi kan kalla oss experter.

Kontakta oss om att starta en bra balkong- eller hissprocess i din förening

För att kunna ge dig den bästa servicen är det viktigt att du skriver din adress och stad. Ange även ditt telefonnummer.
Om du anger din adress kan vi hjälpa dig snabbare.