Kundnätet – allt på samma ställe

Som kund hos Altan finns möjlighet att följa projektet från början till slut. Se hela processen, hitta dokument och ta del av korrespondens om projektet på kundnätet.

Kundnätet ska öka transparensen och skapa trygghet i balkong- och hissprojekt.

När du och din förening ingår avtal med Altan om att installera balkonger eller hissar i er fastighet är det vår ambition att göra processen så smidig som möjligt.

Vi har emellanåt fått höra att våra kunder efterlyser mer kommunikation från vår sida och en bättre överblick över var i processen deras projekt är, och vilket nästa steg blir. Vi har naturligtvis lyssnat på deras åsikter, och därför kan vi nu presentera Kundnätet

“Track & trace” – spårbarhet

De flesta känner till track and trace-systemet från när de handlar på nätet, där de alltid kan se var på resan deras paket befinner sig. Vi har låtit oss inspireras av detta system – och utifrån det lagt till många fler funktioner.

På kundnätet kan du:

  • Se vem som ansvarar för ditt projekt
  • Se bilder av din fastighet
  • Följa korrespondensen inom projektet
  • Alltid se var i processen ditt projekt är
  • Hitta alla relevanta kontakter
  • Hitta offerter, ritningar och andra relevanta dokument
  • Hitta svar från kommunen
  • Och mycket mer ..

Från och med 1 januari 2019 har alla nya projekt fått sin egen sida och ett login till kundnätet, och det har redan visat sig vara en stor framgång! Alla boende i bostadsrättsföreningar som har tagit emot offerter från Altan sedan den 1 januari 2019, kan således få inloggningsuppgifter av sin kontaktperson i föreningen och således hela tiden vara uppdaterade.

Fördelar med kundnätverket

Kundnätverket är till fördel för alla parter. Från vår hemsida är det enkelt och bekvämt att göra all information och alla dokument tillgängliga på en och samma plats, som därefter alla involverade parter får tillgång till. För boende skapar det ökad säkerhet och gör det lättare att sätta sig in i balkong- eller hissprojektet, och för kontaktpersonerna underlättas arbetet eftersom hon eller han alltid kan hänvisa till kundnätet.

Om du vill veta mer om kundnätverket är du välkommen att kontakta oss. Kundnätet lever också upp till alla regler och lagar i förhållande till GDPR-lagstiftningen, och det är därför endast möjligt att få tillgång till information som påverkar det egna projektet.

På kundnätets landningssida kommer det vara möjligt att ta del av den viktigaste informationen; kontaktpersoner, tidsplan, specifikationer och mycket mer. Här visas ett test!

Läs mer om hissprocessen

01. Rådgivning och offert

02. Hissprojektering

03. Hissproduktion

04. Hissinstallation

05. Leverans och service

Läs mer om balkongprocessen

01. Offert

02. Projektering

03. Balkongproduktion

04. Vi flyttar in hos dig

05. Leverans

Träffa våra experter

Om du vill veta mer om vårt kundnätverk, eller om du har andra frågor angående ett balkong- eller hissprojekt, är du välkommen att kontakta våra experter.

Niels Urban

Försäljningschef

Jesper Fogh Christensen

Produktion- og projekterings direktør

Kontakta oss om att starta en bra balkong- eller hissprocess i din förening

För att kunna ge dig den bästa servicen är det viktigt att du skriver din adress och stad. Ange även ditt telefonnummer.
Om du anger din adress kan vi hjälpa dig snabbare.