Lediga platser

Nedan ser du en översikt över våra nuvarande tjänster

Vi måste ha roligt, uppföra oss ordentligt, tjäna pengar, göra det enkelt

- Altan.dk värden

Vad inspireras du av?

Vi tittar gärna på bostadsprogram som ”Känner du typ” och ”Köpa bostad i blinda”, där vi hittar inspiration från många olika hem. Annars hittar vi också ofta inspiration när vi är ute med vänner och familj. Det har vi bland annat köpte precis en bild målad av Julies systerdotter som hon hade hängande hemma. Det blir mysigt när det kommer till att hänga i vårt vardagsrum och få in massor av personlighet i rummet.

Vilket rum gillar du mest?

Vi älskar sovrummet! Vi har en vattensäng och den är helt fantastisk att sova i. Dessutom är vi riktigt nöjda med vardagsrummet, då det kan samla alla våra vänner och familj, där vi kan ha trevliga stunder tillsammans. Det har varit viktigt för oss att alla lokaler används som de varit tänkta från start. Det är väldigt viktigt för oss att hela familjen kan samlas på ett ställe och att det finns plats för oss alla.

Vi skulle dock kunna använda ett extra rum, men vi tycker att det är synd att ta det stora vardagsrummet och använda som rum. Därför har vi en plan om att vi på sikt ska bygga ut lägenheten med vinden där vi ska skapa ett extra utrymme och eventuellt en takterrass – det skulle vara så häftigt.

Är du vår nya balkongmontör?

AltanDK söker duktiga balkongmontörer – är det du? Vår satsning i Göteborg, med showroom och Café, och ett förstärkt säljteam har redan burit frukt. Vi

Huvudkontor

Kungsgatan 1B, 35230 Växjö

Avdelningar

Växjö

Malmö

Göteborg

Håll dig uppdaterad

Vill du hålla dig uppdaterad om våra nyheter om balkonger, hissar och livet i staden

Följ oss:

Kontakta oss om att starta en bra balkong- eller hissprocess i din förening

För att kunna ge dig den bästa servicen är det viktigt att du skriver din adress och stad. Ange även ditt telefonnummer.
Om du anger din adress kan vi hjälpa dig snabbare.