Lyktor från Sonnenglas

Sonnenglas är en innovativ och miljövänlig nytolkning av den traditionella syltburken och dess egenskaper. Glaset lyser upp genom fyra små LED-lampor installerade i locket och tillför både funktion och skönhet till din balkong.

Bli inspirerad av Sonnenglas-lyktan

Sonnenglas är en innovativ och miljövänlig nyförtolkning av den traditionella glasburken och dess egenskaper. Glaset lyser upp genom fyra små LED-lampor installerade i locket och tillför både ljus och trivsel till din balkong. Lamporna drivs av solenergi och kan lysa i upp till 12 timmar vid full uppladdning. Placerar du din lykta på en mörk yta reflekteras ljuset i glaset och bidrar till ett hemtrevligt och attraktivt utryck på din balkong  och ger en högre mysfaktor. Ljus skapar rum och perspektiv – även på balkongen.

Under hösten och vintern blir balkongen ofta lite bortglömd och täckt av frost, snö och fallna löv. Men med få detaljer kan du skapa stämningsfullt ljus som du kan njuta av inifrån värmen. Sonnenglas-lyktan lyser upp även de mörkaste stunder, och när morgonsolen bryter fram igen laddas glaset genom solcellerna i locket.

Hållbar produktion – lyktan hjälper också andra

Sonnenglas är inte bara unika i designen, även själva produktionen skapar ett ljus i tillvaron för många. Glaset produceras i Sydafrika av tidigare hemlösa som idag har ett jobb att gå upp till och ett hem att känna sig trygga i. När du köper ditt Sonnenglas går en del av överskottet till en lokal utbildningsfond som ger arbetstagares barn möjlighet till utbildning och en ljusare framtid.

Din personliga touch på balkongen

Ge ditt Sonnenglas något att sätta ljuset på! Bara fantasin sätter gränserna när glaset ska utsmyckas och matcha resten av inredningen på din balkong. Var kreativ och låt innehållet i din Sonnenglas reflektera din personlighet och unikitet. Bli inspirerad av årstiderna och förändra innehållet när säsongen skiftar – eller lämna glaset som det är och njut av ljuset med ett gott samvete.

Spela videoklipp

Den här videon, som Sonnenglas har producerat, visar lite om hur burkarna produceras.

Kontakta oss om att starta en bra balkong- eller hissprocess i din förening

För att kunna ge dig den bästa servicen är det viktigt att du skriver din adress och stad. Ange även ditt telefonnummer.
Om du anger din adress kan vi hjälpa dig snabbare.