Squarely – den stilrena balkonglådan

Squarely är ett nytt miljövänligt företag, grundat av arkitekten Agnieszka och produktutvecklaren Iris. Tillsammans utvecklar och producerar de hållbara och modulära växtlådor i minimalistisk dansk design.

Miljövänliga balkonglådor till din urbana djungel

Squarely vill inspirera människor att skapa en egen grön oas i staden genom att addera miljövänliga och naturliga material. Kollektionen är utformad för att göra det både enkelt och kul för människor att smycka sina hem med växter, både inomhus och utomhus. Det här är blomlådor till den moderna storstadsmänniskan.

– Med dagens hektiska vardag var det vår önskan att spara människors tid, säger Iris.

Squarelys självbevattningssystem gör att du bara behöver vattna en eller två gånger i månaden. Den smarta designen hindrar växterna från att torka ut eller drunkna vid övervattning – även vid kraftigt regn.

AltanLiv kommer i framtiden att erbjuda produkter från Squarelys “On” -serie; en serie växtlådor med unika upphängnings- och självbevattningssystem i kvalitetsträ för inom- och utomhusbruk. Drömmer du också om en egen balkong? Få inspiration här!

Vi är särskilt förtjusta över växtlådorna från “On” -serien, eftersom det inbyggda självbevattningssystemet säjer hej då till dåligt samvete med glömd vattning. Det är den perfekta lösningen för människor som har mycket att göra som upptagna föräldrar och glömska själar.

Blomlådor som sassar alla balkonger

“On”- serien består av GrowON- lådor, StandON-ben och HoldON-remmar.

StandON-benen kan vridas och kan monteras i två höjder, medan HoldON-remmarna kan hängas på alla sorters räcken och tål alla typer av väder – även det våta och blåsiga i Sverige, tillägger Agnieszka

Alla produkter i serien finns i en rad olika färger och material.

– Tillbehören bjuder in dig till att leka med olika färg- och materialkombinationer, vilket ger användaren möjlighet att skapa sitt eget unika uttryck, säger Iris.

Squarely drömmer, precis som AltanLiv, om grönare städer och stadsliv. Hållbarhet är således en viktig del av företagets kärnvärden, och alla produkter är handgjorda i Danmark av recyklat och/eller återanvänt material.

Få mer inspiration till stajling, material- och färgval på Squarelys Instagram squarely_cph och registrera dig på AltanLivs nyhetsbrev här för ännu fler balkongnyheter.

BALKONG-LIV.SE

Hitta mer inspiration på balkong-liv.se

På balkong-liv.se hittar du fler härliga blogginlägg och otaligt med fina produkter – som de här läckra fårskinnsfällarna från Shepherd

Kontakta oss om att starta en bra balkong- eller hissprocess i din förening

För att kunna ge dig den bästa servicen är det viktigt att du skriver din adress och stad. Ange även ditt telefonnummer.
Om du anger din adress kan vi hjälpa dig snabbare.