Till balkonglivet

Altan har levererat balkonger till danskarna i över 20 år, till svenskar i ett par år. Under åren har vi samlat mycket kunskap om vad nya balkongägare använder sin balkong till, och vad de vill ha på dem.

Kanske funderar du på hur du vill inreda din balkong redan innan vi börjat montera den? Dessa tankar vill vi gärna hjälpa dig göra till verklighet, och har därför slutit samarbete med altanliv.dk.

Förutom att vara en webbutik där du hittar ett brett utbud av balkongtillbehör i bästa kvalitet och funktion, är balkong-liv.se ett balkonguniversum med fokus på nyttig information, inspirerande berättelser och smarta idéer för hur du bäst inreder och utnyttjar din balkong.

Vårt jobb är att bidra till en ökad livsglädje för dig som bor och lever i stan. Balkongen är för många ett utrymme som är förknippat med avkoppling och kvalitetstid med vänner och familj, och med Balkong-liv vill vi hjälpa till med att sätta ramarna för detta.

Vi hoppas att du blir inspirerad att göra ännu mer av din balkong och gå ditt nya sköna balkongliv till mötes – med de bästa förutsättningarna att njuta av det goda livet i staden. Starta balkongprojektet genom att kontakta oss här!

Inspiration från altanliv.dk

Sonnenglas-lykta

Sonnenglas är en innovativ och miljövänlig nytolkning av den traditionella syltburken och dess egenskaper. Glaset lyser upp genom fyra små LED-lampor installerade i locket och tillför både funktion och skönhet till din balkong.

Avskärmning - saknar du privatliv på balkongen?

Grannsämja kan vara trevligt i många fall och för de flesta är balkongen det självklara stället att heja på sina grannar. Det är dock många av oss som då och då föredrar att ha en lite lugnare och mer privat stund, oavsett om det är på egen hand, med familjen eller när vännerna är över på middag. Då kan det vara ett utmärkt val att införskaffa lite avskärmning till balkongen och på så vis göra din balkong till en privat oas där du får vara i fred och njuta av ditt uterum på dina egna villkor.

Squarely - den stilrena balkonglådan

Squarely är ett nytt miljövänligt företag, grundat av arkitekten Agnieszka och produktutvecklaren Iris. Tillsammans utvecklar och producerar de hållbara och modulära växtlådor i minimalistisk dansk design.

SE MER PÅ ALTANLIV.DK

Hitta mycket mer inspiration och unika tillbehör på altanliv.dk

Altanliv.dk är platsen där du kan hitta allt du behöver för ditt nya balkongliv. Förutom spännande artiklar och blogginlägg kan du hitta allt från balkonglådor, parasoller, balkongbord och balkongstolar.

Kontakta oss om att starta en bra balkong- eller hissprocess i din förening

För att kunna ge dig den bästa servicen är det viktigt att du skriver din adress och stad. Ange även ditt telefonnummer.
Om du anger din adress kan vi hjälpa dig snabbare.