Takbalkong – inget annat än en blå himmel över dig

Du har ingen balkong ovanför dig – bara sol och himmel om dagen och stjärnor om natten. Altan erbjuder två typer av takbalkonger, som antingen är monterade på taket eller hänger på utsidan.

Bor du på översta våningen och det är tal om att sätta upp balkonger i din fastighet? Oroa dig inte – på Altan erbjuder vi takbalkonger som kan monteras på de flesta fastigheter. Med en takbalkong kan du leva privat och ostört på toppen, med inget annat än blå himmel ovanför dig.

Vill du ha en takbalkong? Kontakta oss här och låt drömmen bli sann! 

Många anser att takbalkong är "Rolls-Roycen" inom balkonger. Du har ingen balkong över dig, det finns ofta en fantastisk utsikt och solen skiner nästan alltid på en takbalkong.

Med en soffa, mjuka filtar och några kuddar kan du enkelt skapa ditt eget lilla vardagsrum högt över staden.

Vill du också komma närmare himlen?

Drömmen om en balkong börjar ofta med en idé från en eller flera engagerade personer i en bostadsrättsförening. Därefter är det många frågor som snabbt dyker upp: Hur gör vi? Kan vi få tillstånd för balkonger? Ska vi ringa till Stadsbyggnadskontoret? Är det möjligt att sätta upp balkonger på en äldre fastighet? Och vad kostar det? När du ingår ett avtal med Altan får du en erfaren leverantör på din sida. Vi har ritat, konstruerat och monterat tiotusentals balkonger, så vi vet svaret på alla dina frågor.

070 88 10 112

Johan Nilsson
Johan Nilsson

Avdelningschef Sverige

+46 708 81 01 12
jn@altandk.se

Pär Vilen
Pär Vilen

Projektledare

+46 31 99 40 51
pv@altandk.se

Gabriella Enocsson
Gabriella Enocsson

Distriktsansvarig Säljare Väst

+46 31 99 40 50
ge@altandk.se

TILLBEHÖR FÖR DITT BALKONGLIV

Pricken över i

Bord, stolar, ljusslingor, mattor, plädar och mycket mer. På altanliv.dk hittar du allt du behöver för att inreda din balkong.

Vill du veta mer om balkongmarknaden?

Vi vill dela med oss av aktuella och intressanta artiklar om balkongmarknaden och om Altan när det finns något som kan vara intressant för vår omvärld. Här ser du ett urval av dessa artiklar. Klicka och läs mer.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din erfarenhet. Genom att fortsätta godkänner du vår cookie- och sekretesspolicy

Kontakta oss